Як видалити механічні подряпини з пластикових панелей авто?

Пошкодження пластикових поверхонь автомобіля.

Найбільш розповсюджений дефект- маленькі подряпини пластикових деталей салону автомобіля. Вони значно погіршують зовнішній вигляд салону авто, однак пошкодження даного типу можна легко замаскувати або усунути взагалі з допомогою спеціальних засобів. Реставрація шкіри це процес який можна зробити самостійно але потрібно прикласти трішки зусиль.

Більш серйозніші механічні подряпини трапляються також дуже часто, особливо якщо в сім’ї є діти, тварини тощо. В такому випадку реставрація салонів авто потребує кваліфікованого втручання.

Ще один найбільш розповсюджений дефект це деформація чи вицвітання полімерного покриття від впливу сонячних променів. Він також дуже негативно впливає на зовнішній вигляд салону автомобіля.

Усунення подряпин з допомогою спеціальних засобів – полірування.

Це один із найбільш простих і швидких методів усунення дрібних пошкоджень пластикових поверхонь. Вона полягає у використанні полірувальних засобів. Слід памятати що цей спосіб призначений для обробки лакофарбового покриття в даному випадку використовувати його заборонено, вони можуть пошкодити вразливу полімерну поверхню.

Усунення подряпин за допомогою запальнички.

Цей метод оснований на тому що дія на дефект відбувається за допомогою відкритого вогню. Щоб позбутися подряпини на пластиковій деталі піднесіть запальничку до пошкодженої ділянки та прогрійте її декілька разів. Слід бути дуже обережними!

Не слід доторкатися до пластикової поверхні після дії вогню на неї доти доки вона повність не охолоне, після цього протріть поверхню ватою змоченою в спирті.

Усунення подряпин на пластикових деталей за допомогою фена.

Для даного метода нам знадобиться термофен, з його допомогою пошкодження ліквідувати дуже просто.

Метод заключається в тому щоб добре прогріти даний участок завдяки цьому пошкодження або пропадає взагалі або значно зменьшується в розмірі, дивлячись від його ступеню тяжкості.

 

 

Close Cart